Ga naar de primaire navigatie Ga naar inhoud Ga naar voettekst

Brugge Diner Train

Unieke dining experience in Brugge


  • 2-uur durende treinreis met Dinner Train
  • Heerlijk menu met verschillende keuzes
  • Vertrek- & eindstation is Brugge
  • Unieke treinervaring
graphical user interface, website
a group of people sitting at a table in front of a window

Hét bijzondere uitje in Brugge

De drie grootste troeven van een avondje weg met Dinner Train? Lekker eten. De gezellige sfeer. En het unieke rijdende restaurant waar u in dineert.

Welkom aan boord van de Dinner Train en kom dineren in een als restaurant ingerichte trein. Tijdens de twee uur durende treinrit smult u van een diner met arrangement én geniet u van een bijzondere ervaring over het Belgische spoor.

Dinner Train rijdt wekelijks in een andere stad. U heeft de keuze uit 18 verschillende steden, verdeeld over het hele land. En met zes keuzemomenten in het weekend, is er altijd wel een tijdstip dat u en uw gezelschap schikt. Gaat u binnenkort mee met deze smakelijke reis?

 

Snelle details

Onze verschillende uitjes


Kom aan boord van de trein en maak deze unieke beleving mee! Dinner Train heeft meerdere uitjes per rit beschikbaar.
Zo is er altijd wel een uitje dat bij uw wensen past!

134.95 Per Persoon

  • 1e Klas

Dinner Train 1e klas is net dat beetje extra. Neem plaats in de gemoderniseerde rijtuigen met ruime zitplaatsen van Dinner Train. Tijdens het 1e klas arrangement koken onze chef-koks met veel passie een bijzonder menu. Er zijn een beperkt aantal tafels beschikbaar voor dit unieke arrangement, dus reserveer snel.

124.95 Per Persoon

  • Classics

Dit is hét uitje waar het allemaal mee begon. Tijdens dit uitje geniet u van een heerlijk keuzemenu (vlees, vis of vegetarisch), terwijl het Belgische landschap aan u voorbij raast. Onze vriendelijke gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat u tijdens de rit heerlijk in de watten wordt gelegd.

134,95 Per Persoon

  • Proef Spanje

Tapas, iedereen kent het wel of heeft het wel eens gegeten. Van die kleine gerechtjes waar de hele tafel mee vol staat. Lekker allemaal verschillende dingen proeven en ondertussen genieten van een goed glas wijn. Dit is sinds kort ook mogelijk bij Dinner Train.

Reserveer een tafel


Kies uw gewenste datum, tijd en geef aan of u een 2-, 3-, of 4-persoonstafel wilt reserveren. Kies vervolgens uw gewenste uitje en het menu.

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen.

*De vertrektijd is indicatief en kan afhankelijk van het overige treinverkeer tot maximaal 60 min. afwijken. De precieze vertrektijd en het vertrekspoor ontvangt u 48 uur voor vertrek per e-mail. De op de instapkaarten getoonde vertrektijd is definitief. Wij vragen u om 15 min. voor de op de instapkaarten getoonde vertrektijd aanwezig te zijn.

Wat een heerlijk, verrassend, bijzonder én gezellig treinritje


Het was een geweldige entourage.. mooie bistro plek in de trein , heerlijk eten en vooral gezellig en deskundig personeel..
We voelden ons echt welkom aan boord van de Dinner Train

graphical user interface, text, application, chat or text message

Ontdek Dinner Train

Dinner Train, wat is het?

Kom aan boord van de trein en maak deze unieke beleving mee! Dinner Train vertrekt vanuit 27 steden in Nederland. Zo is er altijd wel een stad dicht bij U in de buurt!

a woman sitting at a table in a restaurant

OVER HET CONCEPT

”Waarom hetzelfde doen als het ook anders kan? Het aanbieden van een diner is alom bekend. Het reizen met de trein ook, iedereen kent de treinen van NS in Nederland. Dineren op een rijdende trein? Waarom niet! Een bijzondere ervaring met herkenbare elementen…


DE TREIN

Het rijdende treinrestaurant bestaat uit zes restauratierijtuigen die voorheen dienst hebben gedaan op internationale ritten. Aan beide zijden van de rijtuigen kan gebruik worden gemaakt van E-locs uit de 1700 serie. Deze E-locs, voorheen van de NS, zijn in 2018 aangekocht en verzorgen de tractie voor de Dinner Train…


a large long train on a steel track

a plate of food on a table

1E KLAS MENU

Gaat u voor Dinner Train 1e klas? Dan serveren wij een ‘vast’ menu zonder keuze. Liever keuze tussen vlees, vis of vegetarisch? Kies dan voor onze reguliere Dinner Train, hier serveren wij een keuze menu.

a plate of food on a table

CLASSICS MENU

Gaat u voor de Dinner Train Classic? Dan heeft u de keuze uit vlees, vis of een vegetarisch menu. Kiest u voor 1e klas? Dan serveren wij een ‘vast’ menu zonder keuze.

map

TAPAS MENU

Gaat u voor Dinner Train Proef Spanje? Dan serveren wij tijdens uw rit verschillende kleine tapas. Liever een 3-gangen-menu? Kies dan voor onze reguliere Dinner Train of Dinner Train 1e Klas.

Video

Dinner Train in Beeld

Op de hoogte blijven van Dinner Train? Volg ons op verschillende social media kanalen voor meer informatie, foto’s en acties. Klik op een van de volgende links om naar onze pagina’s te gaan: Instagram of Facebook

Veelgestelde Vragen